tiistai 11. joulukuuta 2012

Jouluasiaa.

Ihanaa joulua tässä kovasti jo odottelen. Monellehan tämä joulunaika on ihan tuskaa, stressiä ja kauhua mutta minä kyllä nautin täysin siemauksin. Tietysti vähän stressaan mitä ostan kenellekin lahjaksi, mutta siinäkin suurin stressi on raha, ei mielikuvitus. Mutta tällä kertaa olen saanut rahat riittämään oikein mainiosti ja onnistunut tinkimään juuri siellä missä on varaa tinkiä :) Eli uskon, että tiedossa on oikein mukava joulu. Tänä jouluna vietämme perheen kesken joulua siskoni talossa, ensimmäistä kertaa. Yleensä homma on hoidettu veljeni talossa. Vaihtelu virkistää, mutta jotenkin olen jo tottunut noihin jouluihin veljen luona joten olo on ehkä vähän orpo. Siskolla on toki kolme pientä tyttöä joten hänelle on paljon helpompaa pitää joulu omassa kodissa, ettei tarvitse ravata sinne sun tänne. Jouluksi kokoonnummekin oikein suurella porukalla, veljeni ja hänen perheensä, äiti, isä, Siskoni ja hänen perhe sekä vielä tätini ja hänen perheensä :D Eli tilaa pitää olla reilusti meitä kaikkia varten.

Eniten kuitenkin odotan avokin ja Minkan kanssa vietettyä omaa pientä perhejoulua. Se vietetäänkin sitten 25pv. ja odotan jo innolla mitä mahtaa hauvelsson sanoa joululahjoistaan. Se on meistä kaikista innokkain joululahjojen avaaja :D Ja kaikki mitä karvaturri saa, se tykkää. Ei koskaan marise, ettei saanut sitä tai tätä :P Siksi tuolle pikkuiselle onkin tiedossa isoin paketti, joka sisältää uuden pedin ;) Pistetään myös pöytä koreaksi ihan vain meille kahdelle ja katsellaan varmaan jotain jouluisia elokuvia samalla kun herkutellaan joulupöydän antimilla. Eli rentouttavaa ja mukavaa yhdessäoloa tiedossa. Mikä onkin tarpeen edellisen päivän jouluhärdellin jälkeen XD

Tänään tulivat myös ensimmäiset joulukortit, joten oli pakko niistä napata kuvaa :P Yleensä en kortteja lähettele kenellekään mutta tänä vuonna oli pakko tehdä poikkeus kun keksin aivan mahtavan aiheen joulukorteille :P



5 kommenttia:

  1. Tosi ihana kuulla, että joku nauttiikin tästä ajasta. Tiedätkö, niin minäkin nyt, kun olen saanut oikean vaihteen päälle. Näinhän sitä tulisikin tehdä - tämänhän pitäisi olla iloista aikaa. Ihana saada ja antaa, ja elää taianomaisessa ajassa hetken. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun muutkin löytää joulunilon :D Ja vaikka näin aikuinen olenkin, niin kyllä tässä joulun alla ilmassa on jotain pientä taikaa ihan selvästi ;)

      Poista
  2. Tai jos ei taikaa, niin ainakin Minssun karvaa!

    VastaaPoista