perjantai 21. joulukuuta 2012

Puntariperjantai!!!!

Puntariperjantai luvassa jälleen!!!

Painoa tippunut hikiset 500g ja senttejä ei ole lähtenyt sitten viime viikon. Nyt täytyy kyllä tunnustaa, että pari päivää on mennyt ihan harakoille ja on tullut syötyä varmaan reilusti yli sen 1600kcl joka on minulla ihan ehdoton yläraja. Syön siis päivittäin 800-1600kcl. Aika hyvin on kuitenkin pysynyt semmoisessa 1000-1200kcl. Mutta silti olisin toivonut toki suurempaa pudostusta. Mutta ainahan sitä toivoa saa. Toisaalta olen hyvin iloinen, ettei paino ole noussut vaan laksenut kuitenkin jonkin verran. Pienikin miinus on kuitenkin miinusta :)

Mutta näillä sitten jatkossa ja katsotaan miten on ensi perjantaina käynyt joulun takia. Toiveena olisi, ettei paino nousisi. Laskua en uskalla toivoa villeimmissäkään unelmissani XD Mutta jos samana pysyisi. Tosin olen henkisesti jo varautunut siihen, että paino saattaa kyllä hyvin noustakin. Sitten vaan taas kuria päälle ja ne ylimääräiset äkkiä pois ja homma jatkuu niinkuin tähänkin asti :) Kokonaispudotus on nyt 7kg ja koska en ensimmäisellä viikolla itseäni punninnut ollenkaan voi tuo lukema tosiasiassa olla suurempikin eli lähellä 10kg. Että onhan sitä nyt vähän jo tippunut tuota läskiäkin. Senttejä saisi vielä lähteä, etenkin kun olen nyt sitä liikuntaakin lisännyt. Mutta kyllä senkin aika vielä tulee :)

Eli periaatteessa ihan positiivinen fiilis vaikka olisi ollut kiva tiputtaa enemmänkin :)

EDIT: Pakko vielä lisäyksenä laittaa tähän kun avasin yhden joululahjoistani (antajan luvalla). Ystäväni oli tehnyt aivan mielettömän hienon metsäisen maalauksen! En aluksi edes tajunnut, että maalaus oli tosiaan kaverin tekemä ja kun tajusin se näytti vieläkin hienommalta. Todella upea taideteos. Yrittäkää olla välittämättä salamavalon aiheuttamasta valkoisesta pallosta keskellä polkua sekä yllä näkyvistä kattolampuista jotka  heijastuvat myös lasissa. Luonnossa maalaus on hieman tummempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti