keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Ahtauma ja ruokailu

Noniin saa nähdä miten tämän laihduttamisen kanssa käy kun nyt ilmeisesti joudun olemaan taas liemi/soseruoilla jonkin aikaan, että saa tämä suoli vähän tervehtyä. Voipi olla, että on taas leikkaus edessä. Tänään sitten kävin ostamassa taas perus liemi/soseruoka kamoja itselleni :P Perinteisiin kuuluvat siis suklaa ja pinaattikeitto. Joskus opiskeluaikoina laihduin kolmen kuukauden aikana parikymmentä kiloa sillä, että söin VAIN pinaattikeittoa, suklaata ja juustopalloja. Nyt voisin vähän vitamiineina yrittää vetää noita Bonan hetelmäsoseita. Sentään jotain muutakin kuin pinaattia ja suklaata.

Jos joku keksii hyviä sose/liemiruokia niin kertokaa ihmeessä. Reseptejä kaivataan. Kaloreilla ei niin väliä koska ne hankin lähinnä tuon suklaan muodossa, mutta jos ruoassa itsessään on tarpeeksi niin sekin on ihan jees :)

Kyllähän tämä nyt vituttaa aika täysillä koko touhu. Etenkin kun ylikaiken vihaan sose/liemiruokia. Pieniä annoksia pitää myös vetää, koska muuten maha tulee TODELLA kipeäksi. Sekin vituttaa. Vituttaa koko homma. Ja vituttaa sekin, ettei tähän ole antaa mitään muuta apua kuin se helvetin avanne, jota en ihan kiusallanikaan halua ottaa, perkele!

2 kommenttia:

  1. :( Voi harmi tota hommaa! Mun ruokablogista löytyy yhen sosekeiton ohje josta tuli ihan tajuttoman hyvää.
    Paljon tsemppiä ja jaksamista, siinä sitä jaksamista todella on ton suoliston kanssa..

    VastaaPoista
  2. Joo etenkin nyt tää liemiruokakuuri taas ketuttaa aika rankasti. Etenkin kun on saanut tän syömisen nyt edes jotenkin toimimaan, niin taas pitää alkaa miettimään ja seuraamaan ja ajattelemaan sitä ruokaa koko ajan.

    VastaaPoista