maanantai 18. maaliskuuta 2013

Voi vanha selkä parka!

Wohoo! Tänään sain itseni vihdoin raahattua lääkärille tämän selän takia. Se alkaa kyllä olla jo jonkin verran parempi, mutta edelleen aika kipeä. No ylläri ylläri, sain lisää särkylääkkeitä joita olen tähänkin mennessä syönyt ja ensi viikolle ajan fysioterapeutille joka näyttää vähän jumppaliikkeitä.
Mitä ilmeisemmin en nyt tule tästä vaivasta koskaan pääsemään eroon, vaan se tulee uusimaan jatkossakin. Lääkäri arveli, että kyse voisi olla välilevyn pullahduksesta, hermopinteestä tai jopa selkarankareumasta koska kuulun riskiryhmään. No, saa nähdä koska tuota aletaan tutkia vähän pidemmälle... Ei varmaan koskaan. Tosin, hoitona kaikkii noihin ongelmiin on samat lääkkeet mitä syön jo nyt, eli oikea diagnoosikaan ei oikeasti muuttaisi mitään. Ja sekin vielä, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä pidempään kestää toipua näistä kivuista ja toki sitä vaikeammiksi ne käyvät. Noh, olihan tämäkin kiva uutinen sitten tälle päivälle.
Jotain positiivista sentään, minulla on hyvät ja pehmeät selkälihakset. Eli lihaksissa ei ainakaan ole vikaa (tai puutetta).

Uusin nukkekin olisi tullut Kiinasta jos suomeen tuossa perjantaina. Jos olisi kyse EMS lähetyksestä, se olisi tänään tullut ovelleni. Mutta kun nukke toimitetaan Fedexillä, niin siinä voi mennä 1-3 viikkoa, ennenkuin Fedex saa tuotua paketit Vantaalta tänne Helsinkiin asti. Kävin googlettelemassa tuota Fedexiä, ja on saanut ainoastaan haukkuja :D Että näin kivasti... Nukkea siis joudun odottelemaan pidempään saapuvaksi Vantaalta Helsinkiin kuin mitä sillä kesti tulla Kiinasta Vantaalle... Weird. No ainakin kerkeän tekemään vaatteet tyypeille valmiiksi :)

1 kommentti: