perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pienetkin ilot ovat iloja

Jotta ei aina menisi valittamiseksi, niin ajattelin laittaa tähän asioita joista olen onnellinen ja jotka tekevät minut iloiseksi.

1. Se ainakin on  oikein mukava juttu, että vaikka selkä on (kyllä edelleen) paskana, niin suoleni vetää taas hieman paremmin. Ahtauma on edelleen paikoillaan, mutta voin sentään syödä hieman salaattia, kurkkua ja tomaatteja kunhan olen extra varovainen. Jostain kumman syystä nuo kolme ovat ainoat vihannekset/kasvikset jotka menee läpi vaikka tomaatissakin on kuitenkin aikamoinen kuori päällä.

2. Toinen ilonaihe on aina ystävät, he saavat minut aina iloiseksi silloin kun  masentaa.

3. Olen myös aina innoissani kun kirjekavereilta tulee kirjeitä, se piristää aina päivää ja tietää jotain touhuamista :P

4. Minka hauvelsson on tietysti AINA ihana ja pikkuinen ilopilleri.

5. Avokki on ihana ja rakas, enkä pärjäisi ollenkaan ilman häntä.

6. Olen myös iloinen, että olen löytänyt nukke- ja käsityöharrastuksen, jos en keksi mitään muuta tekemistä voin aina istua ja touhuta nukkejuttuja, ja niitä voi tehdä silloinkin kun on oikein kipeä, ottaa käsityöt vaikka veskiin mukaan tarvittaessa :)

7. Pitkään elin kirjattomassa maailmassa. Nyt olen pikkuhiljaa alkanut taas lukea, koko ajan enemmän ja enemmän ja ihmettelen, miten koskaan pystyin olemaan lukematta? Hyvää kirjaa ei voita melkein mikään ja lukemista voi harrastaa vaikka olisi kuinka sairas (ja kyllä suurimmaksi osaksi luen veskissä).

8. Tarrat, postimerkit, söpöt laastarit, suklaamuna yllätykset, värikkäät napit ja rusetit saa myös aina hyvälle tuulelle jos niitä jostain saa tai löytää :D

9. Uiminen. Se on vain ihanaa, vaikka välillä meneekin pikkasen överiksi.

10. Luonto. Sitä täältä Pk. seudultakin löytyy suht kiitettävästi, mutta vielä unelmoin päivästä jolloin pääsisin asumaan paikkaan, missä on ihan oikeaa metsää. Siellä hermot lepäisi.

Tässä siis 10 mukavaa ilonaihetta, eikä edes ollut kovin vaikeaa niitä keksiä... Vaikka joskus (eli aika usein) masentaakin ja kaikki tuntuu menevän päin takamusta (etenkin silloin kun on paljon kipuja tms.) niin ei aina jaksa muistaa, että on niitä mukaviakin asioista olemassa, eikä niiden tarvitse olla edes mitään suuren suuria. Pienistä virroista kasvaa suuria jokia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti