perjantai 22. maaliskuuta 2013

Puntariperjantai .(

Taas se mieli matalaksi vetää. Tällä viikolla keskiverto kalorisaalis päivälle on ollut 1344kcl, eli 200 kcl vähemmän kuin edellisellä viikolla. Noh, ei ole painoa tippunut taaskaan. Se 600g jonka lihosin on lähtenyt, muttei mitään siihen päälle. Ai että kun vituttaa.

Paino +- 0 kg
VY 87 (-1cm)
LY 117 (+-0) edellisellä kerrallahan tämäkin oli isompi numero mutta olen jo kertaalleen päässyt tuohon 115cm joten ennenkuin numero on tuossa samassa, niin laskua ei lasketa.
RY: 117 (+-0)

Olenkohan nyt sellainen täydellinen tiimalasivartalo kun on rinnanympärys ja lantionympärys ihan samat XD No joo leikki sikseen, kyllä tämä ketuttaa ja vituttaa vaikka olisi kuinka luonnollista ja normaalia, että se painon putoaminen tyssää. Ja useinhan se tyssääkin ja silloin ihmiset joutuvat taas pikkasen vähentämään kalorimääriä, mutta itse en kyllä oikein kaloreita enää uskaltaisi vähentää kun ne on jo aika pieniin viety...

Niin, että IN YOUR FACE taas niille älyköille jotka vetää mantraa "jos syöt vähemmän kuin kulutat niin et voi olla laihtumatta!" No näköjään todellakin voi :D Niin ja voin vielä lisätä, että liikuntaa on ollut joka viikko vähintään 300min eli selvemmin n. 5 tuntia viikossa. Ja joo, ei sillä kuntoilijaksi ruveta, mutta laihduttajalle enemmän kuin passeli liikuntamäärä.

Sellainen lisäys vielä, että niinä viikkoina kun en laihdu niin olokin on kuin tynnyrillä, jotenkin turvonnut ja ällöttävän läski fiilis... En tiedä johtuuko se siitä, että kun paino ei ole tippunut niin sitä jotenkin psyykkisesti sitten kurittaa itseään siitä vai onko syy ihan vain siinä, että kroppa on tottunut keventymään joka viikko ja kun sitä ei tapahdu, niin olo tuntuu tukalalta... Tiedä häntä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti