torstai 7. maaliskuuta 2013

Kengät!

Täällä taas horisemassa. Kävin postissa viemässä muutamat paketit ja törmäsin samalla UFF liikkeeseen. En ole siellä koskaan ennen käynyt koska minusta toisten vanhojen vaatteiden tai kamojen ostaminen on aina tuntunut jotenkin äklöltä... En tiedä yhtään miksi, ei minua häiritse tai äklötä yhtään jos joku toinen ostaa kirppareilta tai UFF:ilta kamaa. Olen tässä kuitenkin haaveillut jo pidempään korkkareista, mutta rahaa ei ole, joten haave on sitten ollut jossain tuolla pimennoissa. Noh, kävinpä sitten kurkkaamassa ja löysin peräti kahdet kengät :D Ja mukavasti oli vielä 2€ päivät joten sain kahdet kengät 4€, ei paha. Katselin tosin kenkien "alkuperäistä" hintaa joka oli molemmille 14€. Sanokaa nyt vain hulluksi, mutta eikö 14€ ole ihan älytön summa vanhoista kengistä?!?! Muistan kylllä kirpparilla viimeksi kun haahuilin, että siellä pyydettiin jopa 30€ kengistä jotka näytti tosiaan siltä, että niitä oli käytetty jo pidempään. Merkki tuotteen ehkä vielä voisin ymmärtää, tai jos kengät on vaikka aitoa nahkaa tms... Nimittäin nykyään kun saa ihan uudet kengät jostain seppälästä 15€.

No mutta kuitenkin, tässä kuvaa kengistä, nuo joissa on farkkukangasta on pikkasen naftit, mutta saa nähdä josko ne levenee käytössä. Molemmat kokoa 38. Korkkareiden kanssa vain ongelmani usein on, että varpaat ei tahdo mahtua mutta kantapää jää liian pieneksi. Eli kantapäistä kengät lonksuu vaikka ne muutoin olisikin ihan sopivat tai jopa puristavat.


5 kommenttia:

  1. Kantapäihin saa sellaisia lisäosia, joilla saa tukevamman otteen kengästä. Yleisesti niitä myydään kai sen takia, ettei tulisi hiertymiä. Kannattaa katsoa kenkäkaupoista tai apteekista. Voisivat auttaa. :) Kivat kengät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei auta ne lappusetkaan, silti kantapäät lipsuu ikävästi avokkaissa...

      Poista
  2. Kivoja kenkiä oot löytänyt :) Thanks for secondhand shops, huuto.net on täällä kans kovassa käytössä ja Facebookin kirppisryhmät :D Ei ois muuten varaa mihinkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meikäläisenkin pitää kyllä alkaa vähän kierrellä erilaisissa paikoissa kuin palkkatyössä olleena, ei vain riitä rahat shoppailuun. Tuolta UFF:ilta ajattelin jotain kesävaatetustakin käydä katselemassa sitten kun on aikaa. Näin se vain elämä muuttuu :D

      Poista
  3. Makeet kengät. Näin viime yönä unta kenkien sovituksesta ja oli liian pienet. Ehkä se takoittaa, että kengät sitten muovautuu omien jalkojen mukaan.

    VastaaPoista