torstai 6. kesäkuuta 2013

Joskus voi olla ihan mukavaa, vaikkei mitään erikoista olekaan tapahtunut.

Koska tämä blogini on nyt mennyt pelkäksi valittamiseksi aikalailla lähiaikoina (tosin ihan hyvästä syystäkin) niin ajattelin tehdä sellaisen postauksen, joka olisi vähän iloisempi :D Tänään minun ei tarvitse tehdä yhtään mitään muuta kuin möllöttää. Se tuntuu mukavalta. Tosin joku jumppasysteemi pitää tuossa vetäistä, että saa nuo liikunnat täyteen mutta sen kerkeää kyllä illemmallakin.

Postissa tuli taasen kirje ja kasa postimerkkejä joita tässä juuri ihastelen ja hypistelen (minulla on joku ihmeen postimerkkiaddiktio...). Koiruuden kanssa käytiin kevyellä lenkillä, eli koiruus vie ja minä seuraan. Niistä me molemmat taidetaan nauttia kaikkein eniten. Hikikävelyt on molempien mielestä inhottavia, mutta välillä pakollisia jos haluaa Minkakin kuntoa vähän pitää yllä XD

Olen osallistunut taas kolmeen nukkeswappiin, jotka tarvitsee lähettää vasta elokuun puolessavälissä, joten toivon, että siihen mennessä sitä rahaa on jo tullut, että pääsee lähettämään. Kankaita tuolla onkin iso kasa, joten niiden kannalta ei ole hätiä mitiä.

On tuolla ulkona kuulkaa kaunista, vaikka ihan liian kuuma onkin! Piti ulkomaisille kirjekavereillekin ottaa vähän tuolta ulkoa kuvia, joten tässäpä lähiympäristöä sieltä missä asun. Merenrantaa on siis tuossa näkyvissä. Harmi vain, ettei siinä ole uimarantaa :P Olisi kyllä älyttömän kätevää ja siellä viettäisin varmasti kaikki kesäpäivät.  Mutta valitettavasti tuolta rannalta löytyy vain veneitä. En tiedä saisiko siellä edes uida vaikka haluaisi... Selkeästi jossain vaiheessa siinä on pieni ranta ollut, kun on ihan rakennetun oloinen pieni syvänne johon on ilmeisesti ihan tuotu hiekkaa jostain muualta.

Mutta ei tässä sen kummoisempia. Kuuma päivä taas tulossa ja aion linnoittautua taas tänne sisälle siihen asti kunnes ulos on ihan pakko mennä :P
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti