perjantai 28. kesäkuuta 2013

Puntariperjantai

Ei mene niinkuin pitäisi ei. Kiloklubissa sanottiin, että jos haluaa viikossa laihtua kilon, pitäisi pitää kalorit joka päivä 1000kcl miinuksella vähintään. Siihen vielä reilusti liikuntaa, niin jo luulisi, että paino tippuu... Vaan ei. Joka päivä yhtä lukuunottamatta on ollut yli 1000kcl miinusta ja liikuntaa sen 8h viikossa. Painoa pudonnut huimat 300g!!

Mittoja en edes ottanut kun sain vyötärönmitattua
VY: 90 (+4.5cm)
Että näin.

Nyt kokeilen uutta tyyliä, eli lasken tuon liikunnan minimiin, niin, että tulee vain tasan se pakollinen 1500kcl kulutettua viikossa ja syömiset pidän siinä missä aikaisemminkin. Eli liikuntaa pois ja kaloreita ylemmäksi. Siitä seuraavalla viikolla sitten pidän liikuntaviikon, eli lisään kaloreita ja liikun sen verran kun tuntuu kivalta (eli tod. näk. sen 8h ainakin). Näin voisin yrittää saada kroppaa vähän sekaisin ja liikuntaviikkoina ei odottaisikaan mitään suurempia pudotuksia. Laihdutusviikolla taas ei lihasmassa ainakaan kasva, joten pitäisi sitä painoakin tippua edes jonkin verran. Tätä kokeillaan seuraavat pari kuukautta. Saa nähdä mitä käy.

Nyt on sellainen fiilis, että jos joku tulee vielä sanomaan että "kyllä sitä kaikki laihtuu jos syö vähän ja liikkuu paljon" niin tulee kyllä köniin. Paskanmarjat sanon minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti