perjantai 7. kesäkuuta 2013

Päivän saldo ja puntariperjantai

Tänään kävin Meilahden Gastrolla tuon B-todistuksen tiimoilta. Jäi vähän paskainen maku suuhun. Lääkäri sanoi, että hän laittaa aikalailla saman todistuksen tulemaan mitä se kuntoutuspuolen lääkäri oli myöskin laittanut, että jos sillä ei saanut kuntoutustukea, niin hän ei usko, että tämäkään paljoa auttaa. Lätkäisin sitten rouvalle lapun eteen jossa on kaikki oireen listattuna mitä nyt tähän hätään keksin ja sanoin, että nuo ainakin pitää mainita, ellei niitä ole jo mainittu siinä tekstissä. No rouva lääkäri lupasi näin tehdä ja sanoi, että sanelee todistuksen ihan saman tien, jotta saan sen mahdollisimman nopeasti. Se oli ihan kiva yllätys, vaikka yleensä tuolta Meikusta aika nopeasti paperit tuleekin. Moni ei sitä muuten tiedä, että lääkäri ei itse paperia kirjoita vaan ainoastaan sanelee. Sieltä se menee automaattisesti todistustenkirjoittajille, jotka siis kirjoittavat sen mitä lekuri on sanellut ja pistävät eteenpäin oikeaan osoitteeseen. Eli jos todistuksilla kestää, ei vika ole useimmiten lääkärissä vaan ylityöllistetyissä kirjoittajissa :P

Nyt kun ei ole rahaa ostaa edes sitä bussikorttia niin joudunkin kävelemään aina tuonne lääkärinn ja takaisin. Tulee siinä yli 6 km tallustettua, mutta minkäs teet. Onneksi siinä on välissä puskia minne voi mennä kyykkimään jos tarve tulee.

Mutta nyt jään stressaamaan ja ahdistelemaan sitten sitä, millaisen päätöksen Varma asiasta tekee. Mitähän tapahtuu sellaisessa tapauksessa, että valitus ei mene läpi? Pitääkö sitten olla loppuelämänsä työkkärissä työkyvyttömänä työnhakijana? Täytyy varmaan tuostakin asiasta ottaa selvää, kun vaan jaksaisi.

Ja nyt vielä jos uskaltaisi/kehtaisi, niin pyytäisin josko psykiatri voisi kirjoittaa myös lausunnun, etenkin kun tällä viikolla tavattiin ihan henk. koht. Olisi ainakin ihan uutta tietoa Varmalle. Mutta voi olla, ettei psykiatri moiseen suostu/kerkeä. Silti kannattaisi toki kysyä. En tajua, miksi se on niin pelottavaa...

Työkkäristä ei ole kuulunut mitään, joten pitää sinnekin ensiviikolla soitella. Vaikka sieltä piti tulla soittoa minulle päin. Mutta pelkään, että jos odotan liian kauan, koko homma kusee ja rahansaaminen lykkääntyy tms.

PUNTARIPERJANTAI kertoo seuraavaa:
Kiloja -1 kg
Mittoja en kerennyt ottamaan ja nyt olenkin jo vetänyt suklaata sen verran, että en viitsi edes alkaa mittailemaan. Tosin mitat on monta kuukautta pysyneet ihan samoina, joten en usko, että nytkään on paljoa eroa. MUTTA sellaisen tein tänään, että vaihdoin tavoitepainona olleen 90kg nyt 80kg. Kiloklugin mukaan 22 viikon sisällä pitäisi onnistua moinen pudotus (toki toivon, että menisi nopeammin mutta jos nyt edes tuon 22 vko:n sisällä niin olisi ihan jees).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti