perjantai 21. kesäkuuta 2013

Puntariperjantai

viime perjantaina en muistanutkaan tänne puntarointeja merkata, mutta painoa oli tippunut huimat 1.4kg! Olin ihan innoissani, vihdoin tämä minun dieettini alkaa toimia niinkuin sen kaiken järjen mukaan pitäisi toimia. No tänä aamuna olikin sitten karumpi herätys. Paino noussut 500g!?!?!? Mitenkään moisen ei pitäisi olla mahdollista kun liikuntaa on ollut 8h viikkoon ja kaloreita lautasella on ollut keskimääräisesti 1600kcl. Tämä vituttaa, ahdistaa ja suoraan sanottuna ihmetyttää ihan helvetisti. Mikä helvetti tässä painon pudotuksessa oikein mättää?

Ja joo joo "ei ne kilot ole hetkessä tulleet niin ei ne hetkessä lähdekään" ja "kyllä kilon pudotus kahdessa viikossa on ihan hyvä pudotus"
Jep ei ne kilot lähdekään hetkessä, mutta pitäisi niiden lähteä kaiken fysiikan järjen mukaan nopeammin kuin mitä tällä hetkellä lähtee. Ja ei, kilon pudotus viikossa ei ole hyvä tulos verrattuna työn määrään minkä kilojen eteen teen. Tai verrattuna ruoan määrään jonka jätän syömättä kilojeni eteen. Jokin tässä ei nyt vain täsmää, enkä saa päähäni, että mikä se voisi olla.

Olen myös tietoinen, että stressi ja ahdistus voivat vaikeuttaa laihtumista, mutta SILTI jos liikkuu runsaasti ja syö aika vähäisesti, pitäisi niiden kilojen tippua (tai ei ainakaan nousta). Äh en tiedä... Tekisi mieli vittuuntua niin, että laitan koko paska dieetin läskiksi ja alan syömään kuin sika. Mutta en sitä kuitenkaan tee, koska se alkaisi vituttaa vielä enemmän kuin tämä kilojen laskun jahtaaminen. Eli edelleen samalla kaavalle eteenpäin. Mistähän voisi laihdutusasioista kysyä sellaista asiantuntevaa neuvoa? Personal Trainerit ei kiinnosta, ne on kalliita ja salille en ole kuitenkaan menossa ja heidän mukaansa, jos ei käy salilla ahkerasti, ei voi laihtua. Voihan tuo olla tottakin, mutta tiedän kyllä ihmisiä, jotka ovat laihtuneet ihan ilman sitä kuntosalilla käyntiäkin. Ravintoterapeuteista ei ole laihduttamisen suhteen ollut mitään apua, eivät ole tuntuneet olevan kovin tietoisia ravinnosta ja laihduttamisesta noin ylipäätään (jos syö kaloreita määrän X et voi estää laihtumista... Niinhän sitä voisi luulla), lääkärit hokee sitä kuuluisaa "jos syöt vähemmän kuin kulutat, laihdut" eivätkä ne osaa neuvoa tuon taivaallista liikunta-asioissa tms. Joten mistä siis kysyä?

Olen suoraan sanottuna kyllästynyt näihin mittojenkin ottamiseen, mitään muutoksia ei ole tapahtunut kuukausiin ja 1-3cm muutokset ovat aika pieniä, ja voivat olla ihan vain sattuman mukaisia virhemittauksia. Ottaa pari senttiä korkeammalta tai  matalammalta, niin tulee jo ihan eri summat mitoille. Mutta laitanpa ne nyt tähän kuitenkin.

 VY: 85.5 (-1.5cm)
RY: 106 (-3cm) 
LY: 115 (+1cm)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti