sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Minäkö ahkera liikkuja? Ei ole mahdollista!

Tänään sain juostua 35min ja siinä ajassa tuli juostua (tai oikeammin hölkättyä) 3.5km! Joo ei varmasti ole kummoinen aika maratoonarille tai sellaiselle joka koko ajan juoksee jne. Mutta meikäläiselle joka painaa sen 96kg! Ja kun ensimmäisen kerran juoksin, niin jo 2 min juoksua sai minut kuolemaan, tämä on ihan mahtava saavutus! Joten sitä kannattaakin hehkuttaa! Eikä edes hengästyttänyt. Oli pakko lopettaa kun alkoi jalkoihin, siis lihaksiin, sattua niin paljon. Johtuu varmasti toissapäiväisestä kahvakuulatreenistä ja hikitanssista... Nooh ensi kerralla vähän vähemmällä voimalla ja vauhdilla :P Ei ole kiva kun on paikat ihan paskana.

Tavoitteena olisi päästä juoksemaan se 5km vielä tämän vuoden aikana, mutta mitään tappomeininkiä en sen kanssa ala nyt tekemään. Tämäkin on oikein hyvä ja vaikkei enempään pystyisi, niin riittää kyllä :) Mutta tavoitteita pitää toki olla :P Tuon 5km jälkeen aion sitten kääntää katseeni siihen aikaan joka juoksuun menee ja yritän saada sitä pienemmäksi, eli juostua kovempaa. Uskoisin kyllä, että mitä enemmän painoa tippuu sitä helpompaa tuo juokseminenkin on ja sitä pidemmälle pääsee. Mutta ah, on kyllä nyt aika hyvä fiilis itseensä ja koko maailmaan :D Pakko sanoa, että kyllä tämä lenkkeily on ehkä kuitenkin se minun juttuni vaikka ei sitä aina kovin mielellään sinne radalle lähdekään.

Katsoin eilen ohjelmaan jossa esiteltiin aikuisbalettia! Himppu jos olisi varaa niin menisin sinne kyllä heti! olen aina halunnut ballerinaksi, mutta lapsena äiti piti musiikkiharrastustani tärkeämpänä kuin liikuntaa, joten en koskaan päässyt balettiin tai judoon joihin olisin molempiin niin halunnut! Kaikille vanhemmille muuten tiedoksi, jos mietitte lapsellenne VAIN yhtä harrastusta niin ehdottomasti jokin liikuntaharrastus! Säästyy elämässä paljolta. Ehkä sitten joskus kun pääsen kenties työelämään ja alan tienata vähän rahaakin, niin voisi tuollaiseen balettihommeliin satsata :) Toivottavasti... Olisihan se aika ihanaa.
Kuva otettu TÄÄLTÄ



2 kommenttia: