lauantai 25. toukokuuta 2013

Valitus kirjoitettu!

Nyt sain vihdoin kirjoitettua Varmalle valituksen ja aika pitkä sepustus siitä tulikin. Pistin jopa hieman kritiikkiä hylkäystä kohtaan, kun eivät lekurit ole selkeästi edes minun papereita lukeneet kunnolla, vaikka kovasti mukamas ovat niiden tiimoilta sitä palaveriä pitäneet (päättäjän mukaan jopa oikein kolme kertaa! Uskoo ken tahtoo, itse en ainakaan haluaisi ajatella, että lääkärit voivat olla niin tyhmiä).

Mielestäni sain kirjattua kaikki hyvinkin totuudenmukaisesti joskin käytin esimerkkeinä aina niitä kaikkein pahimpia päiviä, mutta niinhän se varmaan pitääkin tehdä. Mitä sitä suotta siloittelemaan vaikka joitain parempiakin päiviä vastaan tulee aina silloin tällöin. Ainoa mikä rassaa on se, että kun tällainen mattimeikäläinen ei voi tietää sitä vakuutusyhtiölekureiden jargonia mitä he tietysti vaativat kaikilta, jotta paperit olisivat mahdollisimman vaikealukuisia ja tajuisia. Esim. jos lääkäri kirjoittaa papereihin, että henkilö kärsii väsymyksestä se ei ole sairaus eikä näin ollen oikeuta mihinkään. Oikea termi onkin siis fatiikki, joka on huomattavan paljon parempi jos lääkäreiltä kysytään. Mutta mistäpä sitä normi ihminen voi  tietää. No minä latelin kyllä fatiikit, väsymykset ja kaiken mahdollisen, joten saa nyt nähdä miten käy.

Vielä pitäisi saada aikaiseksi soitettua työnantajalle maanantaina. Laitoin hänelle e-mailia, mutta luonnollisesti hän ei ole vastannut. Tyänantajani on hyvinkin persoonallinen ja tempperamenttinen tapaus, sekä illkeä, narsistinen ja aikamoisen inhottava tyyppi. voi siis hyvin olla, että rahan saamiseni venyy ja venyy, jos en saa tarvittavia lippusia ja lappusia kyseiseltä henkilöltä ajoissa. Voi olla, että joudun ottamaan ihan liittooni yhteyttä, josko he sitten voisivat kyseisessä asiassa auttaa.

Voi tätä ahdistusta ja inhoa näitä lippusia lappusia, soittoja, anomisia sun muita kohtaan. Sentään sain verkkopankin kautta tehtyä hakemuksen lyhennysvapaasta, että josko ei tarvitsisi nyt kesäkuussa lyhentääkään lainaa vaan voisi säästämänsä rahat käyttää elämiseen. Ei sitä paljoa ole, mutta yhden kuun laskut sillä saisi maksettua.

Nyt on sellainen olo, että kaikki energia on viety, ravistettu ja puristettu täysin tyhjäksi. Tänään en ole edes jaksanut liikkua yhtään, ei vain saa jalkoja tai kroppaa nousemaan vaikka kuinka yrittäisi. Ehkä onkin siis parempi kropan ja pään kannalta vain olla ja möllöttää tämä loppu päivä ja ehkä vielä sunnuntaikin... Kyllä sitä kerkeää liikkua ja huhkia taas maanantaina... Kerkeäähän?

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti asia etenee. Ja maanantaina kerkeää huhkia. Voimia paljon voimia!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tsompi <3 Eiköhän tämä ala nyt pikkuhiljaa selkiintyä. Sitten vain odotellaan isojen herrojen päätöksiä pienen ihmisen päänmenoksi...

      Poista