torstai 30. toukokuuta 2013

Sinne män

Tänään lähti sitten valitus postiin kohti Varmaa. Tämän päivän postiin ei kerkeä, mutta maanantaina pitäisi olla kyllä perillä. Tiistaina pitääkin sitten heti olla soittelemassa perään, että onko paperit tulleet perille asti. Jos ei, niin ei auta muu kuin laittaa sitten netin kautta valitus uudestaan ja sitten nuo liitteet postissa perään. Tuohon postiinkaan kun ei voi 100% luottaa (tosin mihin voisikaan?).

Tuli käytyä myös psykolla ja seuraamme liittyi myös psykiatri joka jälleen ehdotti, että kuntoutumisen kannalta olisi ehdottoman tärkeää, että pääsisin sinne psykoterapiaan. No sitähän ei tule tapahtumaan kuin ehkä sitten joskus, jos pääsen takaisin työelämään (= todennäköisesti never). Kyseinen homma kun on sen verran tyyristä, että siihen ei rahat riittäisi vaikka jättäisi ruoan ja kaikki lääkkeetkin kuukaudessa ostamatta. Sain myös uuden mielialalääkeresptin koska edellinen lääke ei ole kovin hyvin auttanut... En tosin kertonut, että olen monena kuukautena ollut ilman lääkettä ja säännöllisyys on hieman kärsinyt. Mutta katsotaan nyt josko saisi jostain lainattua sen verran, että saisi nuo uudet lääkkeet. Tai sitten odotan siihen asti, että tulee työkkäristä jotakin.

Ai niin työkkäristä vihdoin soitettiin tänään yli 2 vko:n odottamisen jälkeen. Valitettavasti olin juuri vessassa ja kun sieltä pääsin kömpimään ulos, oli soittaja jo lopettanut. Yritin soittaa numeroon takaisin, mutta sieltä ei vastattu. Saa nähdä, joudunko odottamaan vielä uudet 2 vko. ennen kuin minulle soitetaan takaisin. Ja siis siksi odottelen heidän soittoaan, että työkkäristä sanottiin "älä soita meille, me soitamme sinulle" kun siellä viimeksi kävin. Ei siis ihan noilla sanoilla, mutta asia tuli kuitenkin selväksi :)


Tällaista tänään. Saa nähdä miten pitkälle tuon valituksen kanssa menee. Voi mennä vuosikin sen käsittelyssä, ellei Varma itse pyörrä päätöstään mikä on kuulemma erittäin harvinaista, joskin mahdollista. Tykkäävätköhän he mahtavan värisestä kirjekuorestani? Luulisi ainakin erottuvan hyvin kaikkien niiden muiden satojen valitusten joukosta :P




Ja vielä kuva hauvelssonista ihan vain huvin vuoksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti