perjantai 31. toukokuuta 2013

Puntariperjantai ja yleistä laihdutus/lihavuus höpinää

Puntariperjantai täällä taas.

Painoa lähtenyt 500g. Olisi voinut lähteä enemmänkin, mutta minkäs teet kun ei lähde vaikka itseään kuinka rääkkäisi. Parempi toki miinus kuin jos ei lähtisi mitään tai tulisi plussaa.
Muutoin mitat on ihan samat kuin viimeksikin, eli ei mitään muutosta niissä. Olen tässä ollut kovasti "huolissani" siitä, että tuntuu, että senttejä lähtee joka paikasta muualta paitsi vyötäröstä. Se tuntuu junnaavan paikallaan koko ajan. Mutta kun laskeskelin kuinka paljon senttejä on tässä puolenvuoden aikana lähtenyt niin lanteilta on lähtenyt 19cm, rintamuksesta 10cm ja vyötäröltäkin kuitenkin 16cm. Mitään suuria senttimääriä nämä ei kyllä ole kun ajattelee määrää jonka olen laihtunut, mutta yritän lohduttautua sillä, että ne sentit on varmaan lähteneet muualta kropasta, tai läskin tilalle on tullut sen verran lihasta, ettei ne sentit pääse siitä lähtemään niin sutjakkaasti (ja siksi nuo sentit ei mielestäni ole kovin kummoisia kun katselen noita laihdutusohjelmia jossa naisilta putoaa 10-30 kiloa ja vyötäröltä lähtee samalla 40cm!!!!).

Olen alkanut huomata kropassa ihan konkreettisia muutoksia. Olkapäät ovat alkaneet pyöristyä, ne ovatkin aina ensimmäinen paikka jonne tulee selkeästi näkyvää lihasta. Nyt jos olisi vielä nätit käsivarret näiden hirvittävien groteskien hyllyväisten tilalla, niin niitä voisi kyllä ylpeänä esitellä ;) Samoin reisissä on fylliä ihan eri tavalla kuin ennen. Takamuksesta on tullut aikamoisen lattana, sieltä selkeästi lähtee läski parhaiten, mutta lihakset ei ole ihan vielä päässeet mukaan (tavoitteena sellainen J.Lo takamus tottakai). Käsivarret, selkä ja sisäreidet ovat vielä aikamoisen pahassa kunnossa, mutta uskoisin, että reisistä ja selästä vielä jotain tulee. Käsivarret ovat valitettavasti sellaiset, että vaikka kuinka treenaisin, niin joudun lopun elämääni käyttämään pitkähihaisia paitoja, koska näitä ei voi kadulla ihmisille näytellä. Aina ei vain voi voittaa.

Vatsa minua häiritsee nyt kaikkein eniten. Tuntuu, että muualta pienenee, mutta vatsa vain kasvaa ja löysistyy. Minulla ei pitkään aikaan ole ollut ns. Vatsamakkaroita, mutta nyt on. Elän vielä toivossa, että vatsa kiinteytyisi siihen mitä se oli leikkaukseni jäljiltä. Voi toki olla, että sitä ei tule tapahtumaan. Kuitenkin aika paljon lihonnut siitä ja vatsanahka venynyt sen verran, ettei välttämättä palaa takaisin. Muutoinkin täytyy sanoa, että tällä hetkellä tunnen oloni enemmän lihavaksi kuin koskaan aikaisemmin. Askel on raskas ja vaatteet ei sovi päälle, olo on tukala koko ajan, peilissä näkyy läskilöllykkä ja ainoa mitä näen ovat ne läskit mitkä pitää vielä saada pois. Joka päivä löydän uuden kohdan itsestäni mistä en tykkää, mikä roikkuu liikaa tai on muutoin vain ällöttävä. Mutta toivon, että pääsen tästäkin vielä eteenpäin ja onnistun jossain vaiheessa näkemään sen mitä tässä on jo saavutettu, eikä vain sitä mitä vielä pitäisi saavuttaa.

Täydellä höyryllä eteenpäin!


2 kommenttia: