tiistai 7. toukokuuta 2013

Pommi

Nyt tulikin aikamoinen pommi Varmalta (ja huom. tämä päätös tuli kerrankin ajoissa). ELÄKEHAKEMUKSENNE ON HYLÄTTY
Että  näin. Mitä vittua?!? Fyysinen tilanne on pahentunut entisestään ja yhtäkkiä eläke vedetäänkin pois... Hitto mikä helvetin sotku taas. Menee ainakin siis seuraavat 3kk ilman rahaa. Kiva.

EDIT: tässä siis oikein hieno ja pätevä syy päätökselle:
Terveydentikastanne saamiemme selvityksen Teillä (olen selkeästi tärkeä, kun teititellään aina isolla, huomatkaa myös muut hilpeät kirjoitusvirheet :D) on haavainen paksunsuolen tulehdus, jonka vuoksi Teille on tehty suolistoleikkaushoito. Teillä on oireena tihentynyt ulostamisentarve (onko pikkasen lieväilmaisu ongelmalle?!?!), mutta muuten saamiemme selvitysten mukaan sairaudesta ei aiheudu merkittävää haittaa (WTF?!?!?). Lisäksi Teillä on masennusoireita, johon saatte terapiahoitoa (en ole kuunaan saanut terapiaa... Mistä lie tuokin repäisty?). Maennusoireet eivät ole vaikeita eivätkä olennaisesti alenna toimintakykyänne (ehem, diagnoosina on edelleen vaikea masennus ja siitä ei ole edes vuotta kun viimeksi tehtiin psykologin testit ja todettiin toimintakyvyn alenemista masennuksen vuoksi) Arviomme mukaan työkykynne ei ole heikentynyt työntekijän eläkelain tarkoittamalla tavalla, joten emme voi jatkaa kuntoutustukea 31.05.2013 jälkeiselle ajalle.

Öööh.. Kuulostaako tuo muidenkin mielestä siltä, että kukaan ei ole edes viitsinyt lukea yhtäkään paperia mitä sinne on tilatty/lähetetty? Missään vaiheessa ei ole sanottu lekurin papereissa, että tilanne olisi parantunut vaan ainoastaan pahentunut. Huhhuh aikamoista. Nyt odottelen sitten päätöksen tekijän soittoa, saa nähdä kuinka kauan.

2 kommenttia: