perjantai 24. toukokuuta 2013

Perjantaipuntari

Perjantaipuntari!
Koska edellinen kokeiluni punnita itseni vain kerran kolmessa viikossa oli surkea yritys, aion nyt vastakin punnita itseni jälleen kerran viikossa, ellei sitten tunnu siltä, että jossain vaiheessa haluaa sitä aikaväliä taas pidentää. Mutta nyt tämän kertaisiin mittoihin:

Painoa tippunut 700g (jeii!)
VY: 87 cm (+-0) Viime kertaan muutosta -3cm mutta tämä vyötärö on jo kolmisen kuukautta ollut koko ajan aikalailla samoissa mitoissa. En oikein käsitä miksei ne sentit tipu? Yleensä ihmisiltä lähtee todella hyvin, montakymmentä senttiä vyötäröltä. Minulta on lähtenyt nyt yhteensä koko aikana vain 16cm! Mikä on siis ihan naurettavan pieni määrä verrattuna pudotettuihin kiloihin...
LY: 114 cm (-1)
RY: 109cm (+2)

Painon pudotus on siis viikossa sama kuin kokonaispudotus viimeisen 3 vko:n aikana. Saisi toki olla enemmänkin, mutta ollaan tyytyväisiä edes risuihin jos koko puuta ei saa kuitenkaan :D Ja tämän painonpudotuksen on teille tarjonnut suurempi kalorimäärä päivittäin. Pakko se on uskoa, vaikka oma isänikin minulle päin naamaa nauroin kun tästä kerroin, että jos syö liian vähän niin paino ei vain tipu. Toivotaan nyt, että se paino jatkaa putoamistaan edes suht samoilla määrillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti