perjantai 9. marraskuuta 2012

Ei ne läskit sitten lätisseetkään...

Tulenpa nyt tännekin nurisemaan. Eli viisi päivää nyt tätä dieettiä pidetty yllä ja joka päivä kalorit jääneet aikalailla alle sen 700kcl. Mitoissa ei mitään eroa (lantionympärys olisi pienentynyt 4cm mutta voi olla tietysti mittausvirhe, muuta mitat kun ovat pysyneet ihan samana). Eli sellaista... Ei nyt hirveästi ehkä motivoi tämä dieetti kun ei sitä laihtumista ole tapahtunut edes tässä viidessä päivässä. Katsotaan nyt vielä ensi viikkoa ja jos ei mitään tapahdu niin sitten onpi aika turha koko hommaa edes jatkaa. Turha rääkätä itseään saamatta tuloksia aikaan. Ja vielä kun olen aika natsi itseäni kohtaan, että jätän viidennen aterian syömättä jos kalorit olisi menossa yli sen 700kcl, mutta kun ei niin ei.
Eli sellaista tänään. Kiitos ja hei.

5 kommenttia:

  1. Tiedän, että vituttaa. Ja tiedän, että kommenttini voi vituttaa ehkä vielä enemmän, MUTTA...
    1. et VOI mitata neljää senttiä pieleen, sulla on enemmän mistä lähteä lantiossa kuin vyötärössä ja neljä senttiä viidessä päivässä on ihan helvesti
    2. viidessä päivässä ei voi tapahtua ihmeitä edes kituuttamalla
    3. liiallinen natseilu voi vaan pahentaa ja huonontaa tuloksia

    Nyt realismia ja kärsivällisyyttä peliin. Läskit eivät tulleet viidessä päivässä, ne eivät myöskään lähde viidessä päivässä.

    *haliruttaus*

    VastaaPoista
  2. Ei kannata lopettaa vielä, niinkuin sanoitkin. Voi olla, että toisilla vaan kestää kauemmin se alkuunpääsy ja toisilla sitten taas hidastuu jossain kohtaa myöhemmin. Kannattaa varmaan vaan mennä oman kehon mukaan, ajattelin itekin kokeilla tuota dieettiä jossain vaiheessa. En aio vertailla sitten muihin.

    VastaaPoista
  3. Joo periksi en ole vielä antamassa ja homma jatkuu vähintään sen kaksi viikkoa putosi se paino tai ei :D Lisäksi punnitsin itseni eilen, joten tästä lähin voin sitten katsella myös niiden kilojen kautta josko sitä tippumista tapahtuisi (ihmisessähän on muitakin osia kuin tuo vyötärö...).
    Kiitos tsemppauksista!! Niitä aina välillä tarvitsee :D

    VastaaPoista
  4. Minä en noista mitoista tiedä, mutta kiloissa olen huomannut, että ne lähtee aika yhtäkkisesti jossain vaiheessa, vaikka alussa ei tapahtuisi mitään. Sitä paitsi et välttämättä viiden päivän jälkeen ole vielä ketoosissakaan. Kannattaa jatkaa sitkeästi ja jos ei kahden viikonkaan kuluttua ole mitään tapahtunut, ehkä sitten kannattaa antaa olla. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos J.B! Uskoisin kyllä, että tästä se paino alkaa mennä alaspäin. Olisi aika erikoista jos näillä kalorimäärillä mitään ei tapahtuisi.

    VastaaPoista