torstai 29. marraskuuta 2012

Puntari torstai tuo pahan mielen.

Puntari perjantai pitäisi olla huomenna, mutta jostain kumman syystä tuli pieni pakkomielle punnita ja mittailla jo tänään. Tässäpä niitä mittoja, eli viimeksi kun mittasin paino oli noussut 500g nyt paino oli sama kuin edellisellä kerralla.

 Aikaisemmat:                      Nyt:
VY 98 (ei muutosta)            101cm (+3cm)
LY 125cm (-3cm)                130cm (+ 5cm)
RY 117cm (-2cm)                115cm (-2cm)

MITÄ HITTOA!!!??? Miten voi olla mahdollista, että sentit tulee takaisin vaikka joka ikinen päivä on kaloreita ihan korkeimmillaankin 1000?! Miten tämä on edes fyysisesti mahdollista?!?! Ymmärrän, että tuo vyötärönseutu voi turvota päivän aikana jopa yli 5cm ja se on ihan normia mutta miten ihmeessä voin selittää tuon lantion levenemisen? 5cm on kuitenkin aika hemmetin paljon.

Mutta näin, melkein takaisin alkupisteessä. Tässä touhussa on nyt oikeasti jotan vialla. Syömättäkään ei valitettavasti voi kokonaan olla vaikka kuinka tekisi mieli. Mutta siis jos ihminen syö joka päivä alle 1000kcl niin minua reilusti laihemmankin pitäisi kaiken järjen mukaan laihtua. Miten voi olla, että tällainen yli satakiloinen manaatti ei sitten saa mitään aikaiseksi. Ja juu, kilpirauhaset sun muut on tutkittu ja fyysisesti ei laihtumisen kannalta pitäisi olla mitään vikaa. Sairastan kyllä myös PCO:ta joka aiheuttaa sen, että laihtuminen on vaikeampaa kuin  normaalilla ihmisellä, mutta eipä sekään nyt näin paljoa voi asiaan vaikuttaa, kyllä näillä kalorimäärillä pitäisi laihtumista tapahtua vaikka olisi mikä sairaus.

Että enpä nyt tiedä mitä tehdä. Jos menen lekurille ja terkalle ne kehoittavat vain syömään terveellisesti ja liikkumaan tarpeeksi. Niin no, kokeiltu on ei toimi... Nälkään näännyttäminen, kokeiltu on, ei toimi. Ainoa mikä aikanaan toimi, oli suklaa, pinaattikeitto, juustopallokuuri, mutta se sitten veikin sairaalaan muutamaksi päiväksi, joten se ei ehkä ollut kovin fiksu laihdutusmenetelmä.

3 kommenttia:

  1. :/ Tosi kökköä. Entä jos kyselisit joltain nettiterkkarilta vinkkejä?

    VastaaPoista
  2. Onpa kummallista tosiaan, hmmm.. Kysy ihmeessä joltain apua tilanteeseen ja älä nyt ainakaan luovuta, kun sulla on kuitenkin hyvä innostus päällä :)

    VastaaPoista
  3. Noniin pakko tännekin nyt laittaa, eli punnitsin ja mittasin itseni uudestaan tänään aamulla, ennen syömisiä ja juomisia ja olen siis laihtunut 2kg edellisestä punnituksesta?!?!? VY on kaventunut sentillä (eilenhän se oli vielä 103) eli 97cm Lantion ympäryskin on vähän pienentynyt eilisestä, muttei vielä ole mennyt takaisin viikko takaperin otettuihin mittoihin (joka olis siis 125cm) LY 129cm. Kyllä tämä nyt on outoa touhua :D Mutta tosiaan olen hyvin tyytyväinen tuohon 2kg pudotukseen! Sen enempää ei viikossa voikaan oikein vaatia :)

    VastaaPoista