tiistai 20. marraskuuta 2012

Minun Naked Truth.

Vähän tuohon edelliseenkin postaukseen viitaten haluan ottaa osaa Naked Truth-haasteeseen. Tämä on siis Tyyliä metsästämässä bloggaajan "haaste" ottaa itsestä kuva ilman meikkiä ihan au naturel ilman mitään muokkauksia. Tässä pätkä kyseiseltä blogilta:

"Toivoisin meidän bloggaajien pystyvän taistelemaan sitä ilmapiiriä vastaan, jossa sallittua on vain virheettömyys. Ilahtuisin kovasti, jos muutkin bloggaajat innostuisivat postaamaan itsestään kuvan juuri sellaisena kuin ovat meikin alla, photoshoppaamattomana. Näytettäisiin, että jokaisen blogin takana on ihan oikea ihminen pienine virheineen. Sillä niin täydellisesti kuin se välillä unohtuukin, niin kultturissamme vallitseva kauneusihanne on useimmiten melkoisen rakentamisen ja kuvankäsittelyn tulos."

Ja koska asia on mielestäni erittäin tärkeä, laitan omankin pärstäni tässä likoon. Normaalisti en sitä tekisi. Mutta jos joku nyt minut tunnistaa ja haluaa tulla keskustelemaan kanssani kakka-asioista, niin siitä sitten vain :D Ihan täysin suihkunraikas en ole, ja vaatteetkin on päällä mutta meikkiä ei ole ja hiukset on vain vedetty taakse ponnarille. Photoshoppausta en omien kuvieni kanssa harrasta, joten myös nämä kuvat ovat koskemattomia lukuun ottamatta pientä tuhrua tuossa paidan alaosassa josta olen poistanut nimimerkin jota käytän toisaalla, tunnistamissyistä. Tosin tämä on ihan normaalikin look minulle, mutta laitetaan nyt tännekin jonon jatkeeksi.

EDIT: kuvat on otettu pois koska ne on varmasti jo kaikki halukkaat nähneet :)




5 kommenttia:

  1. Kaunis Möllikkä, hypnoottisten kauniiden sinisten silmien kera :)

    VastaaPoista
  2. No hui, nyt minä ihan punastuin :) Kiitos <3

    VastaaPoista
  3. Niin just, kauńis olet, johan mä ja Minssu ollaan yritetty sitä sulle sanoa. :)

    VastaaPoista
  4. Kuva takaisin :) Löysin sun blogin äskettäin ja nyt luen sitä kohta kohdalta läpi. Kirjoitat hyvin, tyylisi on mukaansatempaavaa. Uppoudun ihan toiseen maailmaan kun luen blogiasi. Olet mielestäni älykäs ja vahva nainen. Ja huumoriakin löytyy :)
    t. Anne

    VastaaPoista