lauantai 24. marraskuuta 2012

Synttärijuhlaa.

Tänään vietinkin synttäreitäni jo pikkuisen etukäteen. Oli oikein ihanaa saada ne kaikista rakkaimmat saman pöydän ääreen ja juttu siellä lensikin. Ei meitä ollut kuin kuusi, mutta se olikin aika passeli määrä :D Chicosissa oli tällä kertaa ihan passelit ruoatkin. Yleensä välttelen siellä käymistä jos vain on rahaa mennä jonnekin muualla. Mutta nyt kun sitä rahaa ei ole, huomaan käyväni siellä valitettavan usein. Mutta ruoka on nykyään ollut ihan jees. SIellä saa myös valita lisukkeet erikseen ja tilasinkin kanaa vihersalaatin kera. Otin jäliruoankin ja tällä kertaa kyse ei ollut sortumisesta vaan olin ihan päättänyt, että synttärin kunniaksi voi laittaa pikkuisen suuta makiaksi. Valitsin pannukakkuja jätskin ja mustikkahillon kera. En ihan koko annosta jaksanut ja maha alkoi valittaa melkein heti kun oli ensimmäisen haukun ottanut XD Mutta minä en valita, hyvvee oli!

Ja tietysti kun on kavereitani kyse, niin sain aivan ihania, jopa uniikkejakin lahjoja :) Ja tähän väliin voin siis kertoa, että täytin niinkin paljon kuin 31v vaikka lahjani vaikuttavatkin enemmän 10-vuotiaan lahjoilta, mutta olenkin poikkeuksellinen lapsekas aikuinen :D

Sain siis Dinosaurus-pelin jota olin toivonut joululahjaksi :D Mies raukka joutuu vielä pelaamaankin sitä kanssani XD Paketista löytyi myös ihania tuoksutuotteita. Haihattelijalta tuli paketillinen kaikkea ihanaa <3 askartelu- ja ompelu kamaa sekä hiusjuttuja ja juuri oikean värisiä. Sain myös kolmannelta ystävältä korvikset ja ihanan Mauri Kunnaksen joulupallon. Sisällä oli myös aivan ihana ylläri, kaksi dinosaurusta jotka ystävä oli ITSE maalannut :D Todella mainion ja hienon näköiset, eikä kenelläkään ole taatusti samanlaisia.


 Miehekkeeltä sainkin Monster High Create a Monster paketin joka sisälsi merihirviön ja vampyyrin. Paketti oli aivan ihana. Harmi vain, että vaikka paketti on naurettavan kallis siitä saa rakennettua VAIN yhden nuken kerralla. Eli aikamoista rahojen huijausta taas. Tässäpä kokoamani merihirviö, tykkäsin sen nassusta enemmän kuin vampyyrin :) Jostain täytyy kyllä hankkia toinen tuollainen torso ja peruukki jotta saan rakennettua myös vampyyrineitokaisen.





Sitten vielä kuvat hienoista customoiduista dinosauruksista! Lempi dinosaurukseni on Triceratops ja vaikka nämä kaksi muistuttavatkin Triceratopisia ne eivät sitä ole, Ceratops-sukuun kuuluvia kylläkin. Keltainen on mitä ilmeisemmin Brachyceratops ja Punainen taasen on Centrasaurus (luulisin).

5 kommenttia:

  1. - Onneksi olkoon! :D Ihania lahjoja sait.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Totta, lahjat olivat ihania niinkuin aina <3 (jotkut lukijat ovat jo saattaneet huomata, että rakastan lahjoja MELKEIN yhtä paljon kuin niiden antamista).

      Poista
  2. Kivat lahjat ja kiva päivä! :) Kiitoksia!

    VastaaPoista
  3. Mä luulin et ne oli whatever-triceratopseja. :'D Mut okei. Hyvä että tykkäsit. Niitä olikin hauska maalailla.

    VastaaPoista