maanantai 19. marraskuuta 2012

Lihavatkin ovat ihmisiä, naisia, äitejä, tyttäriä, siskoja, vaimoja sekä rakastajia.

Nutrilett-kuuri edelleen porskuttaa, tosin ystävien neuvosta otin nyt yhden normaali aterian päivääni. Nyt onkin paljon parempi olla kun ei ole niitä mielitekohimoja ihan koko ajan ja kylmäkään ei enää samalla tavalla vaivaa. Paino ei ole tippunut, muttei ole noussutkaan. Katsotaan nyt mitä sen kanssa sitten tapahtuu. Onhan se ärsyttävää rääkätä itseään ilman, että painossa tapahtuu mitään muutoksia. En yhtään ihmettele, miksi jotkut lihavat ihmiset päättävät jättää laihduttamisen seuraavaan elämään ja elää tässä ja nyt lihavana ja tyytyväisenä. Ei tämä pidemmän päälle ole kuulkaa mukavaa tai helppoa. Toki sitä nyt hoikkien ihmisten on varmasti vaikea tajuta kun ei ole koskaan ollut tarpeellista oikeasti laihduttaa muutamaa kiloa enempää.

Täytyy sanoa, että melkein ennemmin nostan hattua niille lihaville naisille, jotka ovat päättäneet olla tyytyväisiä itseensä juuri sellaisina ihanina naisina kuin he ovat. Nyky-yhteiskunnassahan lihavalla naisella ei ole mitään arvoa, ellei tämä ole koko ajan laihduttamassa tai muutoin yritä muuttaa itseään "parempaan" suuntaan. Mikään ei ole monelle hoikalle ihmiselle elämää järkyttävämpää kuin se, että lihava ihminen EI laihdutakaan vaan on ihan tyytyväinen elämäänsä sellaisena kuin on!!! Tämä oikein huokuu erinäisillä keskustelupalstoilla ja pulleampien naisten blogeilla. Oikeasti, ei ole ihmisellä ihan kaikki omassa elämässä kondiksessa jos pitää tulla muita haukkumaan sen takia, että kyseinen haukuttava sattuu olemaan lihava. Kaikista ongelmistani ja lihavuudestani huolimatta, en TODELLAKAAN haluaisi olla yksikään noista "anonyymeistä" laihiksista jotka kulkee pitkin nettiä morkkaamassa lihavia (tai muutoin heidän mielestä erilaisia tai rumia) ihmisiä.

Ennen kuin morkkaat kenenkään ulkonäköä katso peiliin. Jos näet vain täydellisyyttä, kannattaa hakeutua  hoitoon. Jos näet itsesi realistisin silmin huomaat, ettei sinulla oikeastaan ole mitään asiaa mennä kenellekään sanomaan mitään tämän lihavuudesta, laihuudesta, finneistä, hiuksista, rumuudesta, sairauksista tai mistään muustakaan negatiiviseen sävyyn. Mielipiteitä saa olla, mutta mielipiteetkin voi sanoa nätisti tai jos tietää, että ne loukkaavat, voi olla sanomatta. Moni nettikommentoija ei varmaan edes tajua millaisen idiootin tekee itsestään muiden silmissä kommenteillaan. Toki niitä on hauska ulkopuolisena lukea, mutta jos ilkeys osuu omalle kohdalle ei niiden lukeminenkaan ole kovin kivaa, vaikka tietää, että kyseessä on joku täysin elämässä epäonnistunut retardi yksilö.




Ja vielä pieni asiaan kuulumaton sivuhuomio;  Mitään kummoisempaa ei olekaan tapahtunut paitsi, että kuntoutuspoliklinikan lekurin kanssa päätettiin hakea seuraava vuosi vielä kuntoutustukea. Ylläri olikin suuri kun paperit saapuivat tänne ja niissä luki, että tärkein asia joka työkyvynparantamiseen vaikuttaisi, olisi masennuksen lieventyminen (tai jotain sinne päin). No jos tuolla lohkeaa työkyvyttömyyseläke helpommin niin mikäs minä olen vastaan panemaan. Ja tottahan se on, että masennukseni rajoittaa elämääni varmasti yhtä paljon kuin tuo veskissä juoksiminen ja nukkuminen. Lekuri oli muutenkin oikein mukava ja sanoi sen, mitä olen itsekin jo pidempään ajatellut, että laitetaan hakemus suoraan vaan koko vuodelle ja arvioidaan sitten paremmin. Ammatillista uudelleenkouluttautumista miettiessä sitten tämä vuosi.

3 kommenttia:

  1. Asiaan kuulumaton kommentti: Sairaus(kin) masentaa. Outoa olisikin, jos ei masentaisi.

    Hyvä, että sait kuntoutustukea!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Seija kommentista! Tottahan tuo on, että sairaus on se joka masentaa. Eli tässä onkin ikävä oravanpyörä, olen sairas se masentaa ja masennus tekee elämästä vielä hankalampaa joten masentaa vain vielä enemmän.
    Ja tuo kuntoutustukihan ei vielä ole päätetty. Katsotaan vielä mitä Varma asiasta sanoo, mutta kuten lekurikin sanoi, hän ei näe mitään syytä miksi hakemus ei menisi läpi.

    VastaaPoista
  3. Varmassa on se huono puoli, että toisin kuin nimensä, se ei ole välttämättä varma. ;p (sori oli pakko)

    Ulkonäöstähän voi pilkata toista jatkuvalla syötöllä, kuten esimerkiksi koulukiusaamisessa huomataan. Voi pilkata silmälaseista, istumatyylistä, vaatteiden väristä, laadusta ja merkistä, voi pilkata siitä että hikoaa tai ei hikoa, voi pilkata siitä että paskannon jälkeen vessassa haisee :D, voi pilkata siitä, että toinen osaa jotain hyvin, voi pilkata tyyliin vaikka siitä, että perseessä on finni. Voi jumalauta. Itse en myöskään pidä näistä nettihaukkujista, koska he antavat itsestään vain äärimmäisen tyhmän kuvan, vaikka yrittävätkin päteä. Myös mm. pilkunnussijat ovat tällaisia. Ei siinä mitään, jos ihan aiheesta sanoo, jos kirjoittaja kirjoittaa todella huonosti eikä ymmärrä sen haittaavan lukemista, mutta jos se on pienten yksittäisten, no, pilkkujen nyrhimistä, niin ei näin.

    Mutta toivotaan, että hiljalleen tulisi lisää ihmisiä, jotka osaavat nettietiketin, ja että Varma antaa onnea seuraavaksi vuodeksi.

    VastaaPoista