maanantai 26. marraskuuta 2012

Laihduttaminen on suoraan sanottuna pe****stä

Ai että nämä syömiset alkaa kyllä mennä niin perseelleen kuin vain voi. Kalorimäärät siis pysyy hyvinkin pieninä, mutta tällä hetkellä olen mennyt kolme päivää niin, että olen ottanut Nutrilettin aamulla, syönyt ruoan päivällä ja vetänyt siemeniä illalla ja that's it. Tänään kävin elokuvissa ja vedin pikkaisen namia (joo hyi ei saisi) jolla korvasin kaksi ateriaa. Nyt sitten söin ruoan ja illalla vedän yhden pussin ja sen pitäisi ollakin siinä. Selkeästi alkaa nyt lipsumaan noi pussittelut kun ne on nii helvetin pahoja, ei täytä oikeastaan yhtään eikä ne näy painossakaan melkein ollenkaan. Ensi perjantaita jo odottelen, mutta tuskinpa paino ainakaan putoamaan on päässyt. Pahinta on se, että kaikille muille tuntuu kuuri toimivan, muttei minulle. Nyt pitäisi taas ottaa niskasta itseä kiinni ja syödä vaan niitä pusseja eikä korvata yhtä pussia esim. kourallisella siemeniä niinkuin olen muutaman otteeseen tehnyt.

Yksi hyvä juttu tässä on, että vatsalaukku on pienentynyt. Syön noin puolet siitä annoskoosta mitä söin aikaisemmin mikä on ihan hyvä juttu. Nyt kun tajuaisi vielä ruokaa ottaessa sen, ettei ota kukkurallista lautasta kun ei se maha vaan vedä. Onneksi sentään pystyn olemaan syömättä sitten kun maha on täynnä! Se on varmasti se tärkein. Mutta tuntuu inhottavalta aina heittää sitten ruokaa pois vain siksi, että otin liian ison annoksen. Mutta eiköhän tuokin sitten ajan kanssa helpota kun alkaa tajuamaan millainen annos sitten on se sopivan kokoinen. Liian pientäkään annosta en haluaisi ottaa, koska olen päättänyt, että ruokaa EI oteta lisää vaikka olisi kuinka herkullista. Ja on aika ikävää jos jää kovasti nälkä vielä päälle.

Nyt kun tulisi sitä rahaa, niin ostan taas uimahalliin kuukausikortin (kunhan löydän eläkepaperini) se kun ei maksa eläkeiläiseltä kuin sen 25€/kk ja sillä summalla voi käydä 4krt viikossa uimassa. Sitten pitäisi aloittaa tuon kahvakuulan kanssa leikkiminen. Sitä ajattelin, että voisi joka päivä vaikka sen 15min tehdä, ei kestä kauaa ja kroppa varmasti kestää tuon ajan vaikka joka päivä kuulailisikin. Ja juokseminen innostaa jälleen myös, joten sitä tuohon vielä pari kertaa viikossa niin ei ainakaan luulisi, että liikunnan puutteen takia ei kilot tipu. Perkele!

6 kommenttia:

  1. Sä syöt liian vähän hyvä ihminen! Aineenvaihdunta pysyy käynnissä kun syö säännölisesti 2-3 tunnin välein ja ainakin 4 kertaa päivässä mutta mieluummin 5. Laihtumista ei tapahdu, koska kroppa säästelee jos sä syöt jatkuvasti noin vähän.

    VastaaPoista
  2. Ja sitä paitsi kyllähän se TOIMII. Sulta on lähtenyt niitä senttejä, jukoliste! Ei se kaikki näy vaa'assa, vaan myös mittanauha avuksi. Sehän se on, joka näkyy uloskin päin. Ei ne numerot.

    Eräs karppaaja muuten kertoi, että se on lihonut karpatessa 10kg (ei siis laihduttanut karpatakseen, vaan oli normaalipainoinen), mutta senttejä hävisi vyötäröltä yli 10! Heh :D

    Mutta Riiksua tässä komppailen. Kuuri ei toimi, jos sitä ei noudata. Ja kaikilla se ei toimi samoin. Sulla lähtee senttejä, toisilla kiloja. Mitä vikaa?

    VastaaPoista
  3. Ne sentit ei vain tunnu samalta kuin ne kilot :D Etenkin kun kaikilla muilla lähtee kiloja ja itsellä ei. Tosin nyt viimeksi ei paljoa senttejäkään ollut lähtenyt mutta toki koko ajan ei voi lähteäkään. Ja mistä hitosta ne sentit lähtee jos ei painosta!!!! Mä olen ihan varma aina, että mittaan jotenkin väärin tms. ja siksi näyttää, että senttejä lähtee, vaikkei niitä oikeasti olekaan lähteny. Olen siis vainoharhainen! :D

    VastaaPoista
  4. Mustakin tuntuu, että syöt liian vähän. Syö useammin ja pieniä annoksia niin aineenvaihdunta rullaa. Ja liikunta lisäksi ei tekisi pahaa sekään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vähän ongelmia muutoinkin tuon aineenvaihdunnan kanssa eli yritän pärjätä mahdollisimman vähäisillä annoskerroilla jottei tulisi juostua koko päivää veskissä. Mitä useammin syön, sitä useammin joudun vessailemaan. Jos syö vain sen 3 krt olo on huomattavasti helpompi. Että ongelmia laihdutuksen suhteen riittää jo ihan fyysisistä syistä :D

      Poista