perjantai 16. marraskuuta 2012

On se nyt kumma...

Melkein  jatkoa edelliselle kirjoitukselle. Kaikki luitte varmaan miten mukavaa ja helppoa tämä Nutraaminen on? Noh, olen laihtunut sitten aika tasan -2kg!!! Ei jumankekkana kun pistää vihaksi. Ei oikeasti voi olla näin vaikeaa. Tosin, olenhan aikaisemminkin yrittänyt laihduttaa ja kaikista yrityksistä huolimatta ihmetellyt, että mikä helvetti se on kun ei ne kilot karise. Jotenkin kuvittelin, että tämä olisi se varma juttu mutta ei... -2kg tällaisella kuurilla on aika helvetin vähän kahden viikon saaliiksi. Toiset kun on saaneet -5kg VIIKOSSA!! Ei perkele kun ketuttaa. Tähän nyt vielä haluan sanoa, että muutama ystäväni jotka saman kuurin kanssa seikkailevat ovat saaneet todella hyviä tuloksia aikaiseksi, jokainen laihtuu jne. Eli en voi syyttää, että olisi kyseessä paska kuuri tai huono, muttei selkeästi nyt oikein minuun iske. Silti se peräänantamaton perfektionisti minussa pakottaa jatkamaan eteenpäin nyt vielä ainakin viikon. Katsotaan sitten uudestaan.

Mitoissa kuitenkin jotain muutosta tapahtunut. Tosin, en tiedä yhtään mikä on hyvä senttimäärä viikolle tai kahdelle, mutta tässä uudet mitat.

Paino -2kg

RY 119cm- 119cm (-0)
VY 103cm - 98cm (-5)
LY 134cm- 128cm (-6)

Joskus vuonna 2005 laihduin ahtaumani takia 25kg 3 kuukaudessa, eli aika sutjakkaan. Ihmettelen vain, että miten se on tapahtunut kun söin lähinnä pinaattikeittoa, suklaata ja juustopalloja sekä irtokarkkeja. Anemiahan siitä tuli ja sairaalaan jouduin, mutta miten voi olla, että tuollaisella ruokavaliolla laihduin, mutten tällaisella. Vai onko kyseessä se, että saan liian vähän kaloreita, ja kroppa ei vain luovu sitten niistä kiloista... Who knows.

2 kommenttia:

  1. Sulta on kuitenkin lähtenyt senttejä noin paljon. Olisin ikionnellinen jos saisin vyötäröltä edes pari senttiä lähtemään. Jos se vaan ottaa aikansa ennenkuin kilomäärässä näkyy.

    VastaaPoista
  2. Joo sitä itsekin olen ihmetellyt, että miten niitä senttejä on voinut lähteä mutta painoa sitten taas ei... Toivotaan nyt, että alkaa siinä painossakin jotain muutosta tulla kun ei kauheasti motivoi tämä "nopean pudotuksen kuuri" kun painoa ei tipu kuin sen 1kg viikossa. Ja siis sekin on ihan hyvä juttu, mutta tällä rääkillä toivoisin ja luulisin, että lähtisi vähän sutjakkaammin.

    VastaaPoista