maanantai 12. marraskuuta 2012

Maha vetää vaikkei saisi...

On sitä nyt vietetty sitten isänpäivää oikein kunnolla :D Tuli syötyä liikaa, vaikka piti vain "vähän" maistaa. Minulla ei selkeästi toimi tämä, "otan vain pikkuisen". Sitten sitä on vain pakko jatkaa sitä syömistä, siinä ei auta kaikenmaailman itsehillinnätkään pätkän vertaa. Mutta onneksi sen pystyin pitämään, että päivän kokonais kalorisaldo ei ylittänyt 1500kcl. Eli päivä menee kategoriaan +-0, ei laskua muttei nousuakaan. Eiköhän sen yhden päivän voi nyt uhrata :) Huomasin myös, että vatsalaukku olisi kyllä vetänyt vaikka kuinka jos olisi antanut. Eli vatsalaukun pienentymistä ei ole ainakaan tapahtunut tämän viikon aikana. Innolla odotan seuraavaa perjantaita joka on punnituspäiväni, että kuinka paljon paino on tippunut.

Alkaa muutenkin nämä litkut kyllä kyllästyttää. Makeat menee vielä helposti kun ne on kylmiä ja saa vedettyä ihan vain suoraan. Taidan ostaa seuraavan satsin niitä enimmäkseen. Jotain suolaista pakko kyllä tottakai myös hankkia, ettei mene ihan makeaksi koko elämä :P Tänään päätin olla syömättä pussikeittoa ja otin iltaseksi kanafileen ja salaattia. Kaloreita tuli tuskin paljoa enempää kuin mitä pussikeitosta, mutta ai kun maistui hyvältä. Nyt kun vielä pääsisi näistä herkkuhimoista eroon olisi ihan jees. Onneksi himot ovat pysyneet sellaisena, että ne pystyy vielä vaientamaan. Etenkin kun saa ottaa sitten vaikka yhden makean patukan.

Ainoa erittäin inhottava "sivuoire" tässä ketoosissa on tämä kylmyys. Joudun käyttämään koko ajan tumppuja ja villasukkia ja vähintään kolmea paitaa. Nukkumaan mennessäkin pitää olla pyjama, villasukat ja tumput :D Ihan mahotonta! Eipä ole aikaisemmin tällaisestakaan joutunut kärsimään. Villasukkiakin alan yleensä käyttää sitten vasta kun ulkona näyttää kunnolla pakkas-asteita. Sukkiakin aloin käyttää ulkona vasta tuossa viikko sitten XD

Mahalle tämä kuuri tosin on tehnyt ihan hyvää. Yöllä ei tarvitse juosta veskissä ihan yhtä usein, ellen erehdy ottamaan sellaisen makian juoman, ne pitää ajoittaa aina aamulle ja päivälle. Ja tuo herkuttelupäivä ei vaikuttanut myöskään mitenkään mahaan. Mitä kyllä ihmettelen kun pelkäsin kovasti, että sen jälkeen tulee sellainen lahtausyö, ettei tosikaan.  Mutta ei, ihan hyvin meni :)
Eli ei muuta kuin hommat jatkuu niinkuin ennenkin. Jos nyt jotain kilojakin saisi pois vihdoin viimein :P

3 kommenttia:

  1. Hyvä, että kroppa ei ole kapinoinut kuuria vastaan. Olis nyt vaan vielä myötämielinen läskien lähdetyksellekin :D

    VastaaPoista
  2. No ei yks retkahtaminen maailmaa kaada! :)

    VastaaPoista
  3. Morre: Joo ihmettelen sitä, miten hyvin maha on tämän homman ottanut. Ei mitään ongelmia eikä noin muutoinkaan ole ollut mitään heikotusta tai sen sellaista. Nyt vaan odotellaan sitten sitä läskin lähtemistä :D

    Timo: Juu ei yksi retkahtaminen ole maailmanloppu, etenkin kun kuitenkin miinuskaloreilla mennään. Siksipä päätinkin, etten itseäni siitä soimaa. Eteenpäin vain sanoi mummokin suossa!

    VastaaPoista