keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Nutrilett vie mukanaan!

Minä kun muutkin!!!!
Eli nyt on jonkinlainen Nutrilett villitys kaveriporukassani joten itsekin päätin sitä kokeilla, utelias ja epätoivoinen kun olen! Tänään on kolmas päiväni kun syön vain Nutrilett tuotteita viisi krt. päivässä. Fiilis on erinomainen, tuntuu kuin olisi energiaa vaikka mihin! Kaverikin sanoi, että normaalisti olet kuin kivi joka hengittää ja nyt menen melkein jo maanisen puolelle XD Varmasti jotain  endorfiinien kerääntymistä kun kroppa näkee nälkää tms. Uskoisin, että tämä mania kyllä tästä tasoittuu ajan myötä. Itselläni olisi tarkoituksena syödä näitä Nutriletteja VÄHINTÄÄN kaksi viikkoa, ihan minimissään siis. Tahtoisin pystyä kahteen kuukauteen ja siihen pyrin, mutta jos homma alkaa kaatua (kroppa ei kestä tms. ) niin sitten lopetan tuon kahden viikon jälkeen. En kuitenkaan ihan hirveästi ala itseäni rääkkäämään.

Sen voin kertoa, että suklaa- ja mansikkajuomat ovat aikas äklöjä, mutta menevät  kun nopeasti vain vetäsee nassuun XD Niistä menee myös ikävästi maha sekaisin, eli puolen tunnin sisällä nauttimisesta tulee sitten uloskin. Nuo lämpimät keitot eivät ole kovin kummoisia nekään, mutta menettelevät, aika lailla saman makuisia kuin esim. kuumat kupit. Tuo hunger control smoothie on aivan ihana! Sitä voisi juoda vaikka kuinka paljon, valitettavasti vain hinta on sellainen, ettei siihen pidemmän päälle ole varaa ellei ole hyvätuloinen. Tuo pasta tuolla nurkassa on myös ihan ok, etenkin sitten kun alkaa nuo litkut tökkiä, ei mikään kummoinen mutta se pitää kyllä sitä nälkää vähän aikaa. Maapähkinäpatukka ei ole minun makuuni, mutta uskon, että jos maistaisin joitain toisia patukoita tykkäisin varmasti!


Lähtömitat ovat tällaiset:
Rinnanympärys 119cm
Vyötärönympärys 103cm
Persus, eli lantionympärys huikeat 134cm!

Vyötärön ja lantion välinen ero onkin aikamoinen, yli 30cm! Olen aina tiennyt, että minulla jonkinlainen vyötärö löytyy mutta huhhuh... Aikamoinen perse XD

Pakko kyllä sanoa, että minulla on melkein koko ajan nälkä vaikka syönkin tuon viitisen kertaa päivässä. Sinänsä se ei haittaa koska olen hyvin tottunut paastoaja, yleensähän syön ensimmäisen kerran vasta viiden kuuden maissa illalla... Aamupalasta tietoakaan :D Mutta toivon silti, että alkaisi kroppa vähän tottua tähän systeemiin ja se nälkä sieltä lähtisi pois ja edes vähän saisi sellaista kylläistä oloa. Saas nähdä miten akan käy. Mutta yllättävän helpolla tähän asti  mennyt ja 3-4 ensimmäistä päivää pitäisi olla ne vaikeimman. Eli olen aika positiivisella fiiliksellä.

Tein tänään myös (kun oli energiaa oikein kunnolla) vähän jo joululahjoja ihmisille :P Tässä kuvassa on siis heijastimet jotka olen tehnyt äidilleni ja siskontytölleni. Heistä kumpikaan ei lue blogiani, joten voin heidän lahjoistaan kirjoittaa vapaasti :D Tuonne taakse tulee varmaan jonkinlainen hakaneula systeemi jotta tuon saa takkiin kiinni. Toivottavasti kelpaavat.


3 kommenttia:

  1. Voi söpöt heijastimet! <3
    Tsemppiä sinnekin, hyvän matkaa oot jo mennyt, mulla vasta ihan alkutekijöissä :D

    VastaaPoista
  2. Tulin toivottamaan tsemppiä. Ihan hyvältä ruokavalioltahan tuo kuulostaa.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Riiksu <3
    Kiitos myös Tsompille tsemppauksesta. Nyt mennään näillä eväillä ainakin se kaksi viikkoa ja katsellaan sitten jatkuuko vielä pidemmäksi aikaa :P

    VastaaPoista